Menü Bezárás

A módszer

Megtaláltam a választ arra a kérdésre, ami a legtöbb emberhez hasonlóan engem is mindig foglalkoztatott: hogyan lehet pénzből ésszel több pénzt csinálni. Kevés pénzből, biztonságosan, elég pénzt. Úgy, hogy nem a pénzcsinálással töltöm az aktív életem legnagyobb részét, hanem bőven marad időm élvezni a jólét nyugalmát. Hosszú évek alatt, rengeteg, sokszor reménytelennek tűnő próbálkozás után rájöttem, hogyan lehet némi szellemi munkával és kevés alaptőkével havonta akár 5-10 százalék jövedelmet elérni. Becsomagoltam az egész tudást egy olyan módszerbe, melyet bárki használni tud, aki hajlandó megérteni, megtanulni, és betartani a szabályait. Ha akarod, megtanítalak rá, és mindketten jól járunk.

A pénz dolgozik, te vagy a főnök

Ez nem a szokásos interneten végezhető munka, vagy hálózatépítés, hanem a saját pénzedet fogod aktívan dolgoztatni. Előnye, hogy semmit nem kell eladni, nem kell az ismerőseidet, vagy bárki mást rávenni, hogy fizessen valamiért, vagy dolgozzon alattad egy hálózatban. Semmilyen formában nem kell kapcsolatba lépni más emberekkel. Ellenben szükség van némi kezdő tőkére. A pénzed végig a saját számládon lesz, senkiben nem kell megbízni. A megdöbbentően magas hozamot az teszi reálissá, hogy nem passzív befektetésről van szó, hanem folyamatos tevékenységről. Az egész módszert én találtam ki, és rajtam kívül senki mástól nem tanulhatod meg. Akár már néhány tízezer forint tőkével elkezdhető, felső határ nincsen. A jövedelem az elején a kezdő tőkével arányos. A későbbiekben a nyereség visszaforgatható, ezért a kezdőtőke nagysága leginkább azt befolyásolja, hogy mennyi idő múlva számíthatsz akkora jövedelemre, amekkorát szeretnél. Nem kell, sőt nem is ajánlatos azonnal élesben megpróbálni, lehetőség van a módszer gyakorlására befektetés nélkül is, hogy lásd, működik a dolog.

Nem kell kapkodni

Sok tennivaló általában nincsen, inkább a folyamatok figyelemmel kísérése a feladat. Ezt a legtöbbször elég naponta néhányszor, alkalmanként pár perc alatt elvégezni. Sokszor napokig egyáltalán nem kell csinálni semmit (ez lesz a nehezebb), máskor néhány órán keresztül viszonylag folyamatos odafigyelésre van szükség, ritkán az is előfordulhat, hogy akár az éjszaka közepén kapsz egy SMS-t, és cselekedni kell. A tennivalók elvégzéséhez csak internet kapcsolatra, és egy telefonra van szükség. Ezért nincsen helyhez kötve, bárhol bármit csinálhatsz közben, feltéve, hogy szükség esetén néhány percre abba tudod hagyni amivel éppen foglalkozol, és oda tudsz figyelni a feladatra. A dolog egyik nehézsége, hogy hetente öt napon át állandó rendelkezésre állást követel. Nem te határozod meg, hogy mikor akarsz pénzt keresni, és mikor nem, ezt a körülmények diktálják. Mindenek előtt azonban nagyfokú fegyelemre és pontosságra van szükség, nem lehet mást, máskor, vagy máshogy csinálni, mint amit az adott pillanatban a módszer szabályai meghatároznak. Ha ezt minden körülmények között meg tudod valósítani, akkor hamarosan te is élvezheted a jólét nyugalmát.

Személyesen is segítek

Hívj fel, és beszéljünk meg egy találkozót! Elmondom, és megmutatom, pontosan miről van szó. Ha mégsem érdekel, nem került neked semmibe. Rászánok egy órát erre a beszélgetésre, mert tudom, hogy érdekelni fog. Érthető módon mindenkit érdekelni szokott. Ha ki szeretnéd próbálni, azonnal megveheted a könyvet, melyben leírtam minden alapismeretet, és technikai tudnivalót, ami szükséges ahhoz, hogy használhasd a módszerem. Magát a módszert is megismerheted belőle, ennek segítségével akár további segítség nélkül, önállóan is elkezdhetsz pénz keresni.

Elég sok információt kell megemészteni, legalább egy-két hetet érdemes erre rászánni. Ha megvagy vele, javaslom, hogy keress meg újra egy személyes konzultációra. Ennek során néhány óra alatt választ adok a kérdéseidre, ha valami esetleg nem világos a könyvben leírtak alapján. Ha szeretnéd, segítek feltelepíteni a gépedre, vagy a telefonodra a szükséges programot, együtt beállítjuk, és gyakoroljuk a használatát. Beszélünk majd arról is, miként érdemes a nyereséget, vagy egy részét visszaforgatni az üzletbe, és ugyanannyi erővel minden hónapban egyre többet keresni.

Tudom, hogy első olvasásra elég meredek ez az egész. Ha szeretnél személyesen is megismerni, szívesen találkozom veled. Nem egy titkárnővel fogsz beszélni, aki leültet egy terembe sok más érdeklődő közé, hogy egy öltönyös fickó ezerszer eldarált előadását meghallgasd. Kötetlen, négyszemközti beszélgetésre hívlak, ahol egy kávé mellett mindent megkérdezhetsz, ami az eszedbe jut. Ezután kell csak eldöntened, hogy érdekel-e az ajánlatom. Most csak az a kérdés, hogy rászánsz-e egy órát az idődből egy ilyen beszélgetésre. Ha úgy döntöttél, hogy igen, egyeztessünk időpontot!