Menü Bezárás

Bitcoin könyv

Remélem, most ugyanaz jár a fejedben, ami az enyémben járt, amikor erre rájöttem. Naponta háromszor kamatot kapni a pénzemre évi 365 napon át? Vagy ami még jobb, a pénzem többszörösére tőkeáttétellel? Ez valami mélységesen, igazán, nagyon nekem való dolog! Ez lesz az, ami biztosítja nekem azt a rendszeres, tekintélyes, nyugalmas bevételt, amit annyira megérdemlek!”

Biztosan neked is eszedbe jut néha, mennyi pénzed lenne most, ha néhány évvel ezelőtt vettél volna csak egyetlen egy Bitcoint. Mondjuk 8 éve, amikor még 100 dollár alatt volt az ára. 100 dollár nem nagy pénz, gond nélkül megtehetted volna. Ez az egy Bitcoin ma közel 10 millió forintot, egy kisebb vagyont érne.

Én sem vettem, és meg is tudom magyarázni, hogy miért nem, de ez a végeredményen semmit nem változtat. Erről az emelkedésről sajnos lemaradtam. Nem olyan régen, sokkal magasabb áron mégis belevetettem magamat a kriptokereskedésbe. Nem azért, mert azt reméltem, hogy a következő években ismét megsokszorozódik az árfolyam. Lehet, hogy így lesz, de az is lehet, hogy nem. Számomra ez nem lenne elég ok arra, hogy beszálljak. Észrevettem viszont, hogy a kriptotőzsdéken ma már nemcsak emelkedésre vagy esésre lehet spekulálni. Van ennél sokkal biztosabb módja a nyereség termelésnek.

A kriptotőzsdén forgalmazott sokféle termék segítségével könnyen pénzre tudom váltani, ha valamelyik árfolyam “nincs a helyén” egy másik árfolyamhoz képest. Nyithatok olyan pozíciót is, amely naponta többször pénzt fizet a számlámra, miközben az árfolyamkockázatot kivédhetem egy másik pozícióval. Mindegy, merre megy a piac, a pénz csak érkezik. Éjjel ugyanúgy, mint nappal, hétvégén és karácsonykor is.

Ezek a lehetőségek folyamatosan ott vannak a piacon, csak arra várnak, hogy valaki, aki érti a piac működését, kihasználja őket. Amíg legtöbben továbbra is a nagy emelkedésben reménykednek, vagy rövid távon magas tőkeáttétellel próbálnak a napi ármozgásból profitálni, én inkább az ilyen “piaci réseken” keresek, akár emelkednek az árfolyamok, akár esnek. Vannak ügyletek, melyek akkor termelnek igazán sokat, amikor pörög a piac, és vannak olyanok, amik az unalmas időszakokban teljesítenek a legjobban. Az igazán sok itt havonta akár 100 százaléknál is többet jelent, de a két számjegyű hozam minden körülmények között reális. Havonta, nem évente!

Nem kell hozzá nagy tőke

100 dollárral a számládon már bármelyik ügyletet kipróbálhatod, akár többfélét is egyszerre. De nincsen felső határ sem, ezen a piacon igazán nagy játékosok is mozognak, akik számára néhány Bitcoin aprópénznek számít. A tőkeáttételt, és ezzel a kockázat nagyságát magad választod. Túl magas kockázatot nem kell, és nem is érdemes vállalni, a hozam anélkül is több mint kielégítő.

Belefér az idődbe

Én sem lennék hajlandó egész nap az árfolyamot nézegetni, vannak ennél sokkal jobb ötleteim a napom eltöltésére. A piacon folyamatosan ott vannak a lehetőségek, nem nagyon lehet lemaradni semmiről. (Csak akkor, ha nincs meg a tudásod, hogy felismerd őket.) Az ügyleteket bármikor megnyithatod, amikor időd van rá, Utána pedig csak figyeled, ahogy termel. Az idő hiánya nem lehet kifogás.

Miről olvashatsz a könyvben?

 • hogyan érdemes elkezdeni a kriptokereskedést
 • milyen termékekkel lehet kereskedni egy kriptotőzsdén
 • hogyan működnek ezek a termékek
 • honnan lehet tudni, hogy mennyi a reális áruk
 • mik azok a helyzetek, amikre érdemes rámozdulni
 • melyik helyzetre milyen stratégia való
 • hogyan valósítsd meg a gyakorlatban
 • mire vigyázz közben nagyon

A könyvben minden információt megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy ugyanúgy dolgoztasd a pénzedet a kriptotőzsdén, ahogyan én teszem. Rendszeres, magas hozamért, optimális kockázat mellett. Akkor is, ha még soha nem volt Bitcoinod, sőt, akkor is, ha egyáltalán nem kereskedtél még semmilyen tőzsdén. Elmagyarázza ezeknek a speciális termékeknek a működését és az árazását az alapoktól kezdve. Nem túl bonyolult dolog, mégis ez az, amiről a legtöbben semmit nem tudnak, amikor kereskedni kezdenek. Ez az a tudás, amivel alacsonyabb kockázat mellett sokkal magasabb hozamot lehet elérni, mint amit a legtöbben egyáltalán lehetségesnek tartanak.

A könyv arra is megtanít, hogyan lehet ezt a szilárd elméleti tudást pénzre váltani a gyakorlatban. Hogyan lehet felismerni az alacsony kockázatú extraprofit lehetőségét. Konkrét stratégiákat ad, amikkel a különböző piaci helyzeteket a legjobban ki lehet használni. Lépésről lépésre bemutatja az ügyletek kivitelezését, különös figyelmet fordítva a technikai részletekre, apró trükkökre. Részletesen bemutatja a kriptokereskedés speciális kockázatait, és azt is, hogy miként lehet elkerülni, vagy legalább kényelmes szintre csökkenteni őket.

Mi maradt ki a könyvből?

Nincsenek benne a könyvben azok a dolgok, amikről a kriptokereskedéssel kapcsolatban mindenki beszélni szokott, de az alacsony kockázatú, magas hozamú pénzkeresés szempontjából teljesen lényegtelenek. Éppen elég fontos dolgot kell ezeken kívül megtanulni, fölöslegesen nem akarlak terhelni vele. Ha érdekelnek ezek a témák, a neten bőven találsz róluk anyagot.

 • nem írok a kriptovaluták működési elvéről, a blokkláncról és hasonló dolgokról
 • nem lesz szó árfolyamelemzésről, támaszokról, ellenállásokról, indikátorokról
 • nem adok tippeket, melyik új kriptovaluta áll hatalmas áremelkedés előtt

Ingyenes konzultáció

Ez a könyv nem csak egy könyv, sokkal több annál. 1 órás online konzultáció jár mellé személyesen velem, a könyv szerzőjével. Ez elég idő arra, hogy megbeszéljük

 • az olvasás közben felmerült kérdéseidet
 • az esetleges gyakorlati problémákat, amelyekbe a kereskedés során beleütköztél
 • vagy bármi mást, ami ezzel kapcsolatban érdekel

Ugyanezeket a kérdéseket írásban is felteheted, ha az kényelmesebb számodra. Ez az online konzultáció mindenki számára ingyenes, aki a könyvet megvásárolja.

Mentorálás

Azok számára, akik szeretnének gyorsabban haladni, a piac működését és a stratégiákat mélyebben megérteni, a saját hibáik helyett az én tévedéseimből tanulni, és ezzel rengeteg időt és tanulópénzt megspórolni, a könyv anyagára épülő személyre szabott egyéni mentorálást ajánlok. Alapvetően a könyv olvasása közben felmerült kérdéseid mentén haladunk, az elmélet tisztázása után a leírt stratégiák piacon való alkalmazását gyakoroljuk konkrét helyzetekben. De ha más elképzelésed, kérésed van, ahhoz is szívesen alkalmazkodom.

A mentorálás során kizárólag veled foglalkozom, ezért a téma, a tempó és az időbeosztás messzemenőkig alkalmazkodik az igényeidhez. Kapcsolatunk az oktatás befejeztével sem ér véget, a kriptotőzsdével kapcsolatos kérdéseidet a későbbiekben is szívesen megválaszolom. Az oktatás választásod szerint történhet online, vagy személyes találkozás formájában, a további támogatást pedig levélben biztosítom.

A mentorálás külön díj ellenében történik. Kétféle csomagot ajánlok. A Bitcoinguru Profi csomag ára 99.000 forint, az opciós ügyletek kivételével tartalmazza a könyv teljes anyagát. A Bitcoinguru Expert csomag 199.000 forintba kerül, ebben már benne vannak az opciós ügyletek, és persze azon kívül minden más is. Ha 1000 dollár körüli, vagy annál nagyobb összeggel tervezed a kereskedést, a mentorálás ára nagyon hamar meg fog térülni. Én elég gyorsan megdupláztam a tőkémet a kereskedésben, de ha már akkor tudtam volna mindazt, amit azóta kitapasztaltam, ugyanennyi idő alatt megháromszoroztam volna. Ezeket a tapasztalatokat adom át a mentorálás során.

Mennyibe kerül a könyv?

A Bitcoin kereskedés egyik nagy előnye, hogy azok számára is elérhető, akik csak nagyon alacsony tőkét tudnak erre szánni. Nem lenne hát szép tőlem, ha az ezzel kapcsolatos tudásomat csak azok számára tenném hozzáférhetővé, akik képesek megfizetni a valódi értékét. A devizakereskedésről szóló könyvemre, melyet 11 éve írtam, nagyon lelkes visszajelzéseket kaptam, 5 pontos skálán átlagosan 4,44 pontra értékeltétek, melyet ezúton is nagyon köszönök. Akik a Bitcoin kereskedésről szóló új könyvemet már olvasták, még az előzőnél is jobbnak tartják amellett, hogy a benne foglalt információ értéke és mennyisége is sokszorosa az előzőnek. A forex könyv ára 20.000 forint. Ennek alapján az új könyvnek legalább ennyibe kellene kerülni. Annak érdekében, hogy az új könyv mindenkihez eljuthasson, akit csak egy kicsit is érdekel, mégis úgy döntöttem, hogy a bevezető ára csak

14.990,-

forint lesz. A könyvet választásod szerint nyomtatott, pdf vagy epub formátumban rendelheted meg, fizetni átutalással, bankkártyával vagy a Paypal számládról tudsz.

Ha bármi kérdésed van a Bitcoin könyvvel kapcsolatban, írd meg, szívesen válaszolok:

Miért nem vettem Bitcoint 100 dollár alatt, és miért vettem később sokkal magasabb áron? Ez nem egy sokadik unalmas könyv arról, hogy miért jó befektetés hosszú távon a Bitcoin, vagy hogy miként lehet felismerni az árfolyamtrendet a kriptovaluták piacán. Olyan tudást ad a kezedbe, amivel könnyedén lefölözheted a hasznot, amit a képzetlen többség otthagy a piacon anélkül, hogy egyáltalán tudna róla. Minden egyes lapja többet ér, mint amennyiért most az egész könyvet megveheted. Annyira jól összefoglaltam benne a tudásomat a kriptotőzsdei kereskedésről, hogy időnként saját magam is belelapozok, hogy egy adott helyzetben mi legyen a követendő stratégia. Nem vicc, tényleg így csinálom!

Ha bármi okból mégis úgy döntenél, hogy nem élsz ezzel a lehetőséggel, tegyél egy szívességet valamelyik barátodnak! Küldd el neki ezt az ajánlatot, hálás lesz érte!